Omelet met groenten en zoetzure saus

Ingrediƫnten

  • 12 eieren

  • scheutje melk

  • fijn zeezout groene kruiden

  • boter

  • 2 wortels in dunne reepjes

  • 1 dunne prei in plakjes

  • 100 g zeekraal (de harde stronkjes eraf gesneden)

  • 1 flesje Woksaus zoetzuur*

  • 150 g garnalen

  • 1 zak kroepoek

  • Pandan Rijst*

Bereidingswijze

  1. Kluts de eieren met een scheut melk en wat zeezout in een kom.

  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin een kwart van het eimengsel voor de eerste omelet. Houd deze warm en herhaal dit nog 3 keer.

  3. Verhit intussen boter of olie in een wok en roerbak de prei, wortel en zeekraal kort.

  4. Voeg de laatste minuut de garnaaltjes toe.

  5. Verdeel de gewokte groenten over de omeletten, voeg de woksaus toe en klap de omelet dubbel.

  6. Serveer met witte rijst, kroepoek en extra woksaus.

Tip: de garnaaltjes kunnen vervangen worden door een vegetarisch- of vleesproduct.